Sneijder wil Mourinho verrassen: 'Iets groots neerzetten'

Reacties

Net als vorig seizoen neemt Wesley Sneijder het in de Champions League op tegen zijn ex-trainer José Mourinho. De spelmaker van Galatasaray denkt dat een stunt mogelijk is tegen het Chelsea van Mourinho.

Sneijder wil Mourinho verrassen: 'Iets groots neerzetten'

Vorig seizoen kruiste Sneijder in de Champions League al twee keer de degens met Mourinho, die toen trainer van Real Madrid was. In de kwartfinale kwamen beide clubs elkaar tegen en toen bleek Galatasaray een maatje te klein: na een 3-2 zege in Istanbul volgde een 3-0 nederlaag in Madrid.

Sneijder zint op revanche op de trainer met wie hij bij Internazionale de prijzen aaneenreeg. 'Chelsea is een geweldig elftal, daar valt niets op af te dingen. Als wij dezelfde instelling tonen als tegen Juventus, denk ik echter dat we iets groots kunnen neerzetten', aldus Sneijder. In de groepsfase plaatste Galatasaray zich ten koste van Juve voor de achtste finales dankzij een 1-0 zege op de beruchte steppe van Istanbul van 11 december.

'Mourinho kent ons heel goed en dat kan hij als voordeel gebruiken, maar aan de andere kant weten wij ook heel goed wat Mourinho van plan is', vervolgt Sneijder. Niet alleen de Utrechter, maar ook Galatasaray-spits Didier Drogba heeft veel geschiedenis met de Portugese manager. De twee werkten jarenlang succesvol samen bij Chelsea en bouwden in die periode een vriendschapsband op. Chelsea en Galatasaray treffen elkaar woensdag in Istanbul. Op 18 maart volgt de return in Londen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.