Sneijder valt uit tijdens bekernederlaag Galatasaray

Reacties

Nigel de Jong en Wesley Sneijder zijn met Galatasaray uitgeschakeld in het Turkse bekertoernooi. In de achtste finale werd met 2-1 verloren van Istanbul Basaksehir. Voor Sneijder zorgde een hamstringblessure voor een dubbele kater.

Sneijder valt uit tijdens bekernederlaag Galatasaray

Al na drie minuten ging Sneijder geblesseerd naar de grond. De scheidsrechter legde het spel stil zodat de middenvelder behandeld kon worden aan zijn hamstring, maar het mocht niet baten en Sneijder liet zich vervangen. Nigel de Jong maakte de negentig minuten wel vol, terwijl Garry Mendes Rodrigues op de bank bleef.

Galatasaray had moeite om İstanbul Basaksehir, de nummer twee in de Turkse competitie, weerstand te bieden. Binnen een half uur kwam de ploeg van coach Jan Olde Riekerink op een 2-0 achterstand door twee doelpunten van Mustafa Pektemek. Galatasary deed in de slotfase nog iets terug toen Eren Derdiyok de 2-1 maakte, maar verder dan dat kwam het niet.

Zo blijft de kwartfinale buiten bereik voor het Nederlands getinte Galatasaray. In die kwartfinale treffen zondag onder meer Besiktas en Fenerbahçe elkaar nog.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.