Sneijder valt uit bij overwinning Galatasaray in topper

Reacties

Galatasaray heeft op bezoek bij Besiktas een knappe zege geboekt: 0-2. Wesley Sneijder viel geblesseerd uit bij Cim Bom Bom.

Sneijder valt uit bij overwinning Galatasaray in topper

De topper tegen Galatasaray was van cruciaal belang voor de titelstrijd. Bij een overwinning kon de ploeg van spelmaker Sneijder, die vanaf de linkerflank speelde, op gelijke hoogte komen met Besiktas, terwijl bij een nederlaag de achterstand kon oplopen naar zes punten.

Galatasaray kwam sterk voor de dag en nam in de vijftigste minuut verdiend de leiding. Felipe Melo stond op de juiste plek om een vrije trap van Sabri Sarioglu tot doelpunt te promoveren. Na een uur kwam Besiktas in een nog lastiger parket, toen Veli Kavlak Sneijder een duw in zijn gezicht gaf en met rood moest vertrekken.

Een duel tussen Sneijder en landgenoot Oguzhan Özyakup, die de hele wedstrijd speelde namens Besiktas, zorgde ervoor dat de dertigjarige Nederlandse international vroegtijdig het veld moest verlaten met een blessure. Daarmee was het leed nog niet geschied voor Sneijder, want toen hij de spelerstunnel wilde opzoeken werd hij bekogeld met een voorwerp van de tribune.

Tegen het tiental van Besiktas stelde Burak Yilmaz in de extra tijd met de 0-2 de zege van Galatasaray veilig. Daardoor is aartsrivaal Fenerbahçe nog steeds koploper in de Süper Lig. De ploeg van aanvaller Dirk Kuijt heeft een punt voorsprong op zowel Besiktas als Galatasaray.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.