Sneijder lacht om matchfixing, AZ-spelers op vakantie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sneijder lacht om matchfixing, AZ-spelers op vakantie

'Bale is beter, veel beter dan wat hij momenteel bij Real Madrid laat zien. De situatie is vreemd. Hij lijkt helemaal niet gelukkig.'
John Toshack begrijpt niet wat er met Gareth Bale aan de hand is. De oud-bondscoach van Wales liet de linkspoot van Real Madrid debuteren in het nationale elftal en denkt dat de Welshman niet blij is bij De Koninklijke. (Marca)

'Hij speelt op tweehonderd procent. Hij is fantastisch en terug op het hoogste niveau. Ik zie hem dan ook graag de Champions League winnen.'
• Lilian Thuram speelde van 2001 tot 2006 voor Juventus, waar hij Gianluigi Buffon leerde kennen. De voormalige verdediger is vol lof over zijn goede vriend en gunt hem dan ook de Champions League. (Mundo Deportivo)

• Regelmatig krijgen de fans van Manchester United de kans om vragen te stellen aan hun helden. Deze keer ging het over penalty's. Marouane Fellaini, Adnan Januzaj, Ángel di María en Chris Smalling namen diverse uitdagingen aan terwijl David De Gea het doel moest verdedigen.

'Ik kan er wel om lachen, maar het is natuurlijk onzin.'
Wesley Sneijder schoot Galatasaray zaterdag naar de overwinning op Gençlerbirgli: 1-0. Het doelpunt ging vervolgens de hele wereld over, niet omdat het zo mooi was maar omdat het leek alsof doelman Ferhat Kaplan de bal expres doorliet. Volgens de Nederlander is dit onzin en is er ook geen enkele sprake van matchfixing. (Metro)

• Niet AZ maar Feyenoord moet play-offs om Europees voetbal spelen. De spelers van de Alkmaarders genieten daarom eerder dan verwacht van een vakantie op Ibiza. Op Twitter laten ze zien dat ze het erg naar hun zin hebben.  

'Messi is de beste ooit. Anderen hebben misschien de Gouden Bal ook gewonnen de laatste jaren, maar hij verdient ze allemaal.'
Lionel Messi heeft al vier keer de prijs voor beste speler ter wereld gewonnen, maar Josep María Bartomeu is van mening dat hij er nog meer zou moeten hebben. De voorzitter van Barcelona vindt dat de Argentijn er acht zou moeten bezitten en dat Cristiano Ronaldo dus geen recht heeft op de Gouden Ballen die hij won. (RAC1)

'We zagen hoe de fans van Liverpool afscheid namen van Steven Gerrard en dan zie je hoe de fans van Real Madrid omgaan met Iker Casillas. Het is gewoon oneerlijk hoe ze omgaan met een clubicoon.'
• Woensdag liet Guti al weten het niet eens te zijn met de behandeling van Iker Casillas. Vandaag nam Koke, van concurrent Atlético Madrid, de doelman van Real Madrid in bescherming. (Spaanse media)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.