Sneijder geeft doelpuntrijk duel succesvolle draai

Siena verliet Milaan met lege handen na een knotsgekke wedstrijd, waarin Wesley Sneijder Internazionale in de slotfase naar succes leidde (4-3).

Sneijder dreigde voor het eerst met Internazionale onderuit te gaan in de Serie A. Siena leidde tot twee minuten voor het einde in Giuseppe Meazza met 3-2. Massimo Maccarone deed de Nerazzurri met twee goals de meeste pijn.

Aan de hand van Sneijder stelde de ploeg van José Mourinho in de slotfase orde op zaken. Twee minuten voor het einde nam de middenvelder de gelijkmaker voor zijn rekening. De Oranje-international was in de eerste helft al succesvol met een vrije trap en deed dat in de slotfase nog eens dunnetjes over.

Diep in blessuretijd stond aankoop Goran Pandev met een pass op Walter Samuel aan de basis van de winnende vierde treffer van Internazionale. FC Twente-huurling Marko Arnautovic speelde de tweede helft.