Sneijder: 'Er is niets aan de hand tussen mij en Galatasaray'

Reacties

Er is geen sprake van een conflict tussen Wesley Sneijder en Galatasaray. Dat meldde de middenvelder van de Turkse club na het Champions League-duel met Borussia Dortmund (4-1 nederlaag).

Sneijder: 'Er is niets aan de hand tussen mij en Galatasaray'

Vrijdag zat Sneijder op de bank tijdens het competitieduel met Kasimpasa (2-1 zege). Hij kwam nog wel binnen de lijnen, maar zijn wisselbeurt zorgde voor de nodige speculaties. Sneijder zou volgens diverse media als enige geweigerd hebben akkoord te gaan met uitstel van salarisbetaling tot januari.

Onzin, volgens de ervaren spelmaker. 'Er is niets aan de hand', stelde Sneijder tegenover de NOS. 'Dan is dat gelijk uit de wereld, maar al die commotie is wel jammer. Als ik problemen heb met de club bespreek ik dat intern en niet via de media.'

'Het is zeker niet zoals in de media is verschenen. Er hebben hele andere dingen gespeeld; de wilde verhalen die zijn verschenen, zijn niet waar', aldus de Oranje-international. 'Het kan gewoon weleens gebeuren dat je op de bank zit. Ik had twintig tot 25 wedstrijden in de benen, dus dan is het logisch dat je een keer rust krijgt. Ik heb altijd aangegeven dat ik tevreden ben bij deze club en heb zeker niet het idee om nu te vertrekken. Ook niet na alle commotie in de pers.'

Kinderlijk
Over de nederlaag was Sneijder duidelijk. 'Ik heb al eerder gezegd dat Dortmund een maatje te groot is voor ons. We begonnen gedreven aan de wedstrijd en kwamen na de rust terug in de wedstrijd. Dan is het zuur dat je weer verliest door kinderlijke fouten, die moeten er echt uit. Maar goed, wij moeten ons volledig richten op de competitie', zei Sneijder tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.