Sneijder: 'Altijd lekker om beslissend te zijn'

Reacties

Wesley Sneijder is blij dat hij de beladen stadsderby tussen Galatasaray en Fenerbahçe zondag in het voordeel van die eerste heeft kunnen beslissen. Tegenstander Dirk Kuijt baalt van alle gele en rode kaarten.

Sneijder: 'Altijd lekker om beslissend te zijn'

'Het is altijd lekker om beslissend te zijn. En in deze stadsderby natuurlijk al helemaal', reageerde Sneijder na de 1-0 thuiszege tegenover De Telegraaf. 'Ik raakte de bal lekker. Op het moment dat die van mijn voet kwam, dacht ik al dat hij zou zitten.'

Tien minuten voor tijd kreeg matchwinner Sneijder nog een gele kaart. 'Maar wie niet? De wedstrijden tussen Galatasaray en Fenerbahçe zijn altijd beladen. Dat bleek maar weer eens', verwees de middenvelder naar de stortvloed aan kaarten.

'Dit ging met zestien gele en twee rode kaarten helemaal nergens over', vulde Kuijt aan. 'We hebben ons te veel laten provoceren, terwijl we er de hele week op hebben gehamerd ons rustig te houden, omdat we dertien punten voor stonden. Maar als je na iets meer dan een half uur met tien man komt te staan, wordt het natuurlijk heel lastig.'

Door de overwinning verkleinde nummer twee Galatasaray de achterstand op koploper Fenerbahçe naar tien punten, maar met nog zes duels voor de boeg lijkt de titelstrijd beslist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.