Smeekes volgende opmerkelijke aanwinst FC Den Bosch

Reacties

FC Den Bosch blijft maar markante spelers aantrekken. Orlando Smeekes (33) komt over van Zondagtopklasser WKE uit Emmen, waar hij twee jaar speelde.

Smeekes volgende opmerkelijke aanwinst FC Den Bosch

Smeekes heeft voor één jaar getekend bij FC Den Bosch. Daarbij heeft de club uit de Jupiler League een eenzijdige optie tot verlenging met nóg een seizoen bedongen. De vleugelspits speelde eerder in Nederland voor FC Volendam, TOP Oss, Helmond Sport en Go Ahead Eagles. Via een aantal Duitse clubs en Maritzburg United uit Zuid-Afrika streek hij voor twee jaar neer in Emmen.

FC Den Bosch-trainer René van Eck is blij met de nieuwste aanwinst. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode in Duitsland (foto). 'Orlando is een ervaren aanvaller met veel snelheid, dreiging en diepgang', weet Van Eck. 'Ik heb met hem samengewerkt bij FC Carl Zeiss Jena en daar heeft hij als topsporter een goede indruk op me gemaakt. Die positieve indruk liet hij onlangs ook bij ons technisch kader achter na een stageperiode bij FC Den Bosch.'

Smeekes is de volgende opmerkelijke nieuweling in De Vliert. Onlangs haalden de Bosschenaren met Kadeem Pantophlet een voormalig basketballer, aanvaller Furhgill Zeldenrust speelde in het seizoen 2013/14 ook al in Den Bosch en met Arda Havar komt er binnenkort een voetballer van het naar de Tweede Klasse gepromoveerde Real Lunet op proef. Bovendien is aanwinst Dalian Maatsen de broer van Darren, die al actief is bij FC Den Bosch.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.