'Sluit niet uit dat Haller nog een jaar blijft'

Reacties

Clubs uit binnen- en buitenland staan in de rij voor Sébastien Haller, maar het is geen uitgemaakte zaak dat hij in de zomer bij FC Utrecht vertrekt. Dat zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren.

'Sluit niet uit dat Haller nog een jaar blijft'

'Wij móéten geen spelers verkopen. Alleen tegen ónze prijs doen we iemand weg', aldus Van Seumeren in een interview met Voetbal International. 'Als er een club komt die acht miljoen euro wil betalen voor Haller, krabben wij ons pas achter de oren. Ik sluit niet uit dat hij nog een jaar blijft.'

Van Seumeren denkt namelijk dat Haller in de toekomst alleen nog maar meer waard kan worden. 'Van ons hoeft hij niet weg. Wij hebben geen haast. Hij is 21, zijn contract loopt tot medio 2019 en hij wordt alleen maar beter', somt hij op.

Ajax meldde zich al bij FC Utrecht voor Haller. Vanuit het buitenland is er belangstelling van onder meer Tottenham Hotspur, Internazionale, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen. Haller was dit seizoen in dertig duels zeventien keer trefzeker.

In de Voetbal International van deze week lees je het hele interview met Frans van Seumeren en FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik. Klik hier om de nieuwe VI te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.