Slovan Liberec dankt superkeeper na zege op Groningen

Reacties

Het grote verschil tussen FC Groningen en Slovan Liberec was donderdagavond Tomás Koubek. Dat zei trainer Jindrich Trpisovsky na de 0-1 zege in de Europa League.

Slovan Liberec dankt superkeeper na zege op Groningen

Groningen kreeg voldoende kansen om een punt of zelfs een zege uit het vuur te slepen, maar Koubek was keer op keer sta-in-de-weg van de groen-witten. 'Koubek hield ons in de wedstrijd', concludeerde Trpisovsky dan ook. 'Groningen heeft ons onder druk gezet, maar we hadden het geluk dat onze keeper ons op de been hield.'

Op de website van de Tsjechische club wordt Koubek bejubeld in een kort vraaggesprek. 'Ik ben blij dat ik de jongens heb kunnen helpen. Vooral in de tweede helft was het erg druk', reageert de 23-jarige sluitpost kalm. 'We hebben door deze overwinning alles in eigen hand. Als we van SC Braga en Olympique Marseille winnen zijn we door. Dat mag geen probleem zijn', vervolgde hij knipogend.

Na vier duels heeft Slovan zeven punten, waarmee het tweede staat achter Braga (negen). 'Het is toch prachtig dat wij ons met grote clubs als Braga kunnen meten en zelfs boven Marseille staan? Daar mogen we trots op zijn', sloot Koubek af, wijzend naar de als derde geklasseerde Fransen (zes) die het al uitgeschakelde Groningen (een) ruim achter zich houden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.