Slecht nieuws voor Feyenoord: einde seizoen Karsdorp

Reacties

Rick Karsdorp komt dit seizoen niet meer in actie namens Feyenoord. De rechtsback van de Eredivisie-koploper raakte vorige week tijdens het duel met Ajax (2-1 verlies) geblesseerd aan een knie.

Slecht nieuws voor Feyenoord: einde seizoen Karsdorp

In eerste instantie leek het probleem nog enigszins mee te vallen met verrekte banden in het gewricht, maar nader onderzoek wees uit dat Karsdorp in De Arena ook meniscusschade heeft opgelopen.

Voor Karsdorp is het vroegtijdige einde van het seizoen een grote teleurstelling. Hij ontwikkelde zich tot een bepalende speler in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst en weet zich al tijden gevolgd door een aantal Europese topclubs.

Karsdorp is in bezit van een doorlopend contract tot de zomer van 2020, maar gaf eerder aan Feyenoord, de club waar hij zijn opleiding genoot, niet zo maar te willen verlaten. Dat biedt ruimte voor Feyenoords technisch directeur Martin van Geel een poging te wagen de international van Oranje wellicht nog langer in De Kuip te houden.

Door zijn kwetsuur mist Karsdorp de laatste vier Eredivisie-duels met FC Utrecht (thuis), Vitesse (uit), Excelsior (uit) en Heracles Almelo (thuis). Gezien de belangen gaat Feyenoord er alles aan doen de 22-jarige verdediger toch nog speelklaar te krijgen voor de laatste wedstrijden, maar de kans dat dit lukt is heel klein. De Rotterdammers zagen de voorsprong op nummer twee Ajax slinken tot één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.