Simeone trekt boetekleed aan, gemaskerd bal bij Saints

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Simeone trekt boetekleed aan, gemaskerd bal bij Saints

•  Atlético Madrid ging zondagavond onderuit op bezoek bij Celta de Vigo en trainer Diego Simeone noemde zichzelf de hoofdverantwoordelijke. De Argentijn meende met de verkeerde tactiek te zijn begonnen. Bekijk hier de samenvatting en in onderstaand filmpje de mea culpa.

 • Cesc Fabregas en Marco Verratti staan dinsdag in de Champions League tegenover elkaar. De twee middenvelder blikten bij een sponsorbijeenkomst vooruit op het duel PSG-Chelsea.

'Er was niets meer dat ik kon doen, daarom ging ik alvast naar de kleedkamer.'
• Trainer Felipe Scolari verliet vier minuten voor tijd het veld terwijl zijn huidige werkgever Gremio op dat moment met 1-0 achter stond tegen Veranopolis. En dat is de voormalige bondscoach van Brazilië niet in dank afgenomen. Scolari moest het flink ontgelden in de media na zijn onsportieve actie.

'Stel je voor dat hij dat had gedaan bij die 7-1 tegen Duitsland.'
• In navolging van de actie van Felipe Scolari reageerde Carlos Alberto, de voormalige captain van de Brazilianen, vooral verbaasd. Hij haalde voor het gemak de halve finale van het afgelopen WK in eigen land aan. Duitsland maakte korte metten met de Goddelijke Kanaries. (Sport TV)

Een vrij weekend voor de gebroeders Koeman aangezien Southampton in januari al werd uitgeschakeld door Crystal Palace in het toernooi om de FA Cup. En dus was er tijd en ruimte voor een feestje bij The Saints.

• Een knullig moment tijdens wedstrijd tussen AC Milan en Empoli. Mario Rui wil de bal op fraaie wijze meenemen, maar dat gaat niet helemaal goed. Bekijk hier hoe de linksback van Empoli zichzelf ten val brengt.

• SC Cambuur-trainer Henk de Jong heeft na afloop van de zege in de derby van Friesland verklapt hoe hij zijn spelers heeft voorbereid. Resultaat had het zeker aangezien SC Heerenveen met 2-1 werd verslagen. 'Ik heb mijn spelers laten kijken naar beelden van Atlético Madrid-Real Madrid. Weet je waarom? Van Heerenveen werd ook gezegd dat ze niet te verslaan waren, zo goed in vorm waren ze. Eigenlijk net als Real dat zo lang niet had verloren. Ik vind Joey van den Berg een van de beste middenvelders van de eredivisie dus ik liet mijn jongens kijken naar Ronaldo. Hoe stopte Atlético hem af? Nou precies zoals wij Van den Berg afstopten. Daarmee haalden we bij Heerenveen de angel uit het spel.' (AD)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.