Sherwood topkandidaat Aston Villa na weigering McClaren

Reacties

Steve McClaren heeft geen belangstelling voor de managerspositie van Aston Villa. De ex-trainer van FC Twente lijkt daarmee de weg vrij te maken voor Tim Sherwood.

Sherwood topkandidaat Aston Villa na weigering McClaren

McClaren werd door The Telegraph als een van de favorieten gezien voor de vacature bij de club van Leandro Bacuna en Ron Vlaar, maar de huidige manager van Derby County laat weten dat hij onder geen beding vertrekt bij zijn huidige werkgever. 'Ik wil met Derby naar de Premier League', stelt de coach van de nummer drie van het Championship. 'Ik ben niet van plan tussentijds bij deze club weg te lopen. Aston Villa is een slapende reus, maar ik heb al een baan.'

Volgens The Birmingham Mail staat Tim Sherwood met stip bovenaan het verlanglijstje van Aston Villa, dat woensdag Paul Lambert ontsloeg. De krant meldt dat de nummer achttien van de Premier League de ex-manager van Tottenham Hotspur al heeft benaderd. The Villans willen uiterlijk voor het duel met Stoke City van 21 februari een nieuwe trainer hebben. Dit weekend speelt de club uit Birmingham in het FA Cup-toernooi tegen Leicester City.

In de VI van deze week staat een groot verhaal over Steve McClaren. Dit artikel is ook beschikbaar via VI Premium.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.