Sherwood gelooft in wederopstanding Aston Villa

Reacties

Opluchting en hoop op de ommekeer. Dat gevoel overheerste er bij manager Tim Sherwood na de nipte zege van Aston Villa op buurman West Bromwich Albion (2-1).

Sherwood gelooft in wederopstanding Aston Villa

'We hadden al twaalf wedstrijden op rij niet gewonnen. Ik denk dat dit een keerpunt kan zijn voor ons', zei Sherwood na afloop tegen BBC. 'Winnen in de slotfase geeft een heerlijk gevoel. Het was een dik verdiende overwinning.'

Uit de voorgaande twaalf wedstrijden pakte Aston Villa slechts drie punten en zakte de ploeg steeds verder weg. Na de nederlagen tegen achtereenvolgens hekkensluiter Leicester City (1-0), Liverpool (2-0), Arsenal (5-0), Chelsea (2-1), Hull City (2-0), Stoke City (2-1) en Newcastle United (1-0) stapte Aston Villa eindelijk weer eens als winnaar van het veld.

'Elke wedstrijd ging het steeds beter. Een club als Aston Villa hoort niet thuis aan de onderkant van de ranglijst', meende Sherwood, sinds februari dit jaar de eindverantwoordelijke bij The Villans. 'In deze fase telt alleen het resultaat.'

Aston Villa blijft na de nipte overwinning op de zeventiende plaats in de Premier League, maar de voorsprong op Queens Park Rangers (twee wedstrijden minder) is opgevoerd naar drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.