Sherwood baalt van bekentenis De Boer: 'Iemand liegt'

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Tim Sherwood moest deze week uit de krant vernemen dat zijn werkgever een lijntje naar Frank de Boer heeft uitgegooid. De oud-speler van The Spurs reageert geslagen op dat nieuws.

Sherwood baalt van bekentenis De Boer: 'Iemand liegt'

Tottenham Hotspur stelde Sherwood halverwege dit seizoen aan tot medio 2015, na het ontslag van André Villas-Boas. De voormalige middenvelder rekende op een serieuze kans, maar alles wijst erop dat hij na dit seizoen alweer moet wijken. Tottenham had belangstelling voor Louis van Gaal, maar heeft nu al zijn pijlen gericht op De Boer, die de belangstelling van de Londense club bevestigde.

‘Als een andere trainer naar buiten brengt dat hij een gesprek heeft gehad met Tottenham, is dat voor mij een enorme teleurstelling’, aldus Sherwood tegenover Sky Sports. Volgens de oefenmeester deed de club hem ook toezeggingen. ‘Ik weet niet wie, maar een van de partijen loopt schaamteloos te liegen.’

Machteloos toekijken is het enige dat hij kan doen, stelt Sherwood. ‘De club wil pas na dit seizoen commentaar geven. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen, zodat we in de competitie op een zo hoog mogelijke plaats eindigen.’ Dat hij White Hart Lane verlaat, daar heeft Sherwood zich inmiddels al bij neergelegd.

‘Ik heb nog twee wedstrijden voor de boeg. Ik zit hier net, maar ik heb geen persconferentie kunnen geven zonder dat ik ben ondervraagd over mijn eventuele opvolgers. Wat er ook gebeurt, deze club verdient een manager die zich voor de volle honderd procent inzet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.