De Boer op lijstje van Tottenham en AS Monaco

Reacties

Tottenham Hotspur ziet Frank de Boer nog steeds als mogelijke nieuwe coach. De Ajax-trainer is ook een potentiële optie voor AS Monaco.

De Boer op lijstje van Tottenham en AS Monaco

Ruim vier maanden geleden meldde Tottenham zich al bij De Boer, die destijds aangaf de Ajax-trainer in Amsterdam te willen blijven. De clubleiding van Spurs liet daarop weten komende zomer wellicht opnieuw aan te kloppen in de zoektocht naar een opvolger van Tim Sherwood.

Naast De Boer gelden de Argentijnse Southampton-coach Mauricio Pochettino en oud-speler Glenn Hoddle als belangrijke kandidaten. Maar van een toenadering is (nog) geen sprake. De Ajax-trainer, zijn zaakwaarnemer en de Amsterdamse club laten aan VI weten nog niet te zijn benaderd..   

De Boer heeft over interesse geen klagen. Ook AS Monaco heeft de oud-international op de kandidatenlijst staan. Huidig trainer Claudio Rainieri bezit een contract tot medio 2015, maar de Monegaskische club is op zoek naar een vervanger. Behalve De Boer is ook Zinedine Zidane, assistent-coach van Real Madrid, in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.