Shaw klaar voor rentree na horrorblessure

Reacties

De verwachting is dat Luke Shaw zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Wigan Athletic voor het eerst sinds tien maanden in actie komt. De linksback van Manchester United liep in september een dubbele beenbreuk op in een Champions League-duel met PSV.

Shaw klaar voor rentree na horrorblessure

Na een wilde tackle van PSV-verdediger Héctor Moreno volgde voor Shaw een maandenlange revalidatieperiode. In mei maakte de 21-jarige Engelsman zijn rentree bij de groepstraining van The Mancunians en tegen Wigan kan hij voor het eerst weer speelminuten maken, schrijft The Guardian.

Voor de ploeg van manager José Mourinho is het duel met de Championship-club de eerste test in de seizoensvoorbereiding. Komende week trekt United naar China voor een lucratieve tournee. Daar zijn Manchester City en Borussia Dortmund de tegenstanders. Wanneer Zlatan Ibrahimovic aansluit bij de selectie is onbekend. De Zweed heeft momenteel nog vakantie.

Op 7 augustus staat voor United met de wedstrijd om de Community Shield het eerste officiële duel van het seizoen op het programma. Dan is landskampioen Leicester City de tegenstander van de FA Cup-winnaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.