Sevilla herstelt zich uitstekend na nederlaag in De Kuip

Reacties

Sevilla heeft zich uitstekend herpakt na de nederlaag van afgelopen donderdag tegen Feyenoord (2-0). In eigen huis boekte de ploeg van trainer Unai Emery uiteindelijk een ruime zege op Granada: 5-1.

Sevilla herstelt zich uitstekend na nederlaag in De Kuip

De titelhouder van de Europa League kreeg donderdag een behoorlijke tik te verwerken tijdens het Europa League-duel in De Kuip. De Spanjaarden gingen met 2-0 ten onder tegen Feyenoord, waardoor niet Sevilla, maar de Rotterdammers nu al zeker zijn van de volgende ronde.

Sevilla moet in de laatste groepswedstrijd tegen NK Rijeka minimaal een punt pakken om alsnog door te stoten naar de knock-outfase. Maar dat Sevilla niet in beste doen is bleek ook in het eerste uur tegen Granada. Namens de thuisploeg opende Carlos Bacca de score, maar vlak voor de rust kwam het stug spelende Granada op gelijke hoogte na een rake strafschop van Youssef El Arabi.

Pas na ruim een uur nam Sevilla afstand. De Argentijn Ever Banega, opnieuw Bacca, Stéphane M'Bia en Kevin Gameiro zorgden uiteindelijk voor de ruime zege op de nummer zestien van Spanje. Sevilla stijgt door de zege op Granada naar de vierde plaats in de Spaanse competitie, al kan Valencia later op de avond bij een overwinning op Barcelona die positie weer overnemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.