Serero profiteert met basisplaats van vertrek Blind

Reacties

Thulani Serero heeft zijn basisplaats bij Ajax heroverd. De Zuid-Afrikaanse middenvelder neemt de plaats van Daley Blind, die naar Manchester United vertrekt, in. Verder beginnen de Amsterdammers ongewijzigd aan het uitduel met FC Groningen (14.30).

Serero profiteert met basisplaats van vertrek Blind

Vorig seizoen speelde Serero zich in het basiselftal van trainer Frank de Boer na het vertrek van spelmaker Christian Eriksen, maar dit jaar mocht hij alleen thuis tegen Vitesse (4-1 winst) beginnen. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal kreeg Lucas Andersen de voorkeur en daarna nam international Blind de plaats van Serero in. Nu Blind naar United gaat, keert de 24-jarige Serero weer terug in de opstelling.

Verder is Ajax ongewijzigd ten opzichte van de 1-3 nederlaag tegen PSV van vorige week. Zo is Kolbeinn Sigthórsson opnieuw de spits en begint Anwar El Ghazi als rechtsbuiten. Nick Viergever is de verdedigende middenvelder. Groningen speelt met hetzelfde elftal dat vorige week met 3-0 verloor van ADO Den Haag.

De opstellingen:
FC Groningen: Padt; Hiariej, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Kieftenbeld, Chery, Lindgren; Van der Velden, Hoesen en Antonia.
Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Serero; El Ghazi, Sigthórsson, Schöne.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.