Seedorf: 'Hoop dat Balotelli kan exploderen'

Reacties

In de ogen van Clarence Seedorf moet Mario Balotelli nog tot volle wasdom komen, en kan de spits zo AC Milan helpen het beoogde doel te bereiken.

Seedorf: 'Hoop dat Balotelli kan exploderen'

'Mario is een fantastisch talent. We hopen dat hij kan exploderen en de kampioen kan worden die hij nog niet is', zei Seedorf een dag voor het treffen met Bologna in San Siro. 'Ik ben ervan overtuigd dat hij dat vroeg of laat gaat doen, omdat hij die drang in zich heeft.'

De gewenste en potentiële ontwikkeling van Balotelli (23) kan AC Milan helpen het verloren terrein goed te maken. Van zijn club verwacht Seedorf dat die zich weer gaat meten met de top. Dat kwam ook ter sprake toen de 37-jarige trainer een diner had met voorzitter Silvio Berlusconi.

'Het was een avond waarop de toekomst van Milan natuurlijk ter sprake kwam. Er is een groot verlangen Milan terug te brengen waar het thuishoort, ook al weten we dat dat tijd vergt', aldus de oud-international.

Seedorf beseft dat er genoeg werk voor hem ligt. 'Ik weet wat we moeten doen. Wij zijn zelf onze grootste criticasters. De ploeg moet op alle fronten verbeteren. We willen winnen en we willen dat overtuigend doen, met een intense manier van voetballen. Ik ben optimistisch over de toekomst, maar het zal tijd kosten omdat er nog veel werk ligt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.