Scorende Pellè geen garantie meer voor Southampton

Reacties

Graziano Pellè scoorde na 592 minuten eindelijk weer eens voor Southampton. Maar voor het eerst dit seizoen bleef de Italiaanse productie zonder resultaat.

Scorende Pellè geen garantie meer voor Southampton

De maandag afgesloten improductieve periode van Pellè liep parallel met de reeks van magere resultaten van Southampton. De kritiek op de Italiaan begon dan ook te groeien in de aanloop naar het duel met Manchester United. Manager Ronald Koeman nam zijn spits in bescherming.

De oud-international wees erop dat tegenstanders beter inspelen op de kracht van Pellè én dat Southampton de laatste weken meer problemen heeft kansen te creëren. 'Dat zijn twee oorzaken dat Pellè niet scoort. Maar dat speelde ook in het begin van het seizoen en daarna begon hij te scoren.'

Ook nu beantwoordde Pellè de kritiek met een doelpunt. Na ruim een half uur bracht hij The Saints maandag naast Manchester United. Maar in tegenstelling tot alle eerdere wedstrijden dit seizoen waarin hij scoorde, stapte hij niet als winnaar van het veld. Zes duels met Southampton en één interland met Italië (1-0 tegen Malta) leidde een treffer van de ex-Feyenoorder tot een zege. Tegen Manchester United bleef zelfs een punt als schrale troost achterwege (1-2).  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.