Scoren na 85 seconden: Gabriel Jesus geeft meteen visitekaartje af

Gabriel Jesus heeft zijn visitekaartje meteen afgegeven bij Arsenal. De aanvaller maakte vrijdag in de oefenwedstrijd tegen FC Nürnberg zijn officieuze debuut voor The Gunners en scoorde twee keer.

1. FC Nürnberg
3 - 5
Arsenal
Arsenal

De van Manchester City overgenomen Braziliaan loste bij het begin van de tweede helft Emile Smith Rowe af. Hij scoorde binnen 85 seconden: na een combinatie met Eddie Nketiah rondde Gabriel Jesus vanuit een moeilijke hoek af. Daarmee bracht hij Arsenal terug in de wedstrijd, want bij rust had het 2-0 gestaan.

Door twee eigen doelpunten van Duitse zijde liep Arsenal uit naar 2-4. Een kwartier voor tijd deed Lukas Schleimer namens Nürnberg wat terug, maar Gabriel Jesus sloeg hierna meteen weer toe. Na een voorzet van Gabriel Martinelli werkte de linkspoot de bal van dichtbij behendig binnen.

Volgende week zaterdag krijgt Gabriel Jesus een nieuwe kans om zich aan de Arsenal-fans te laten zien, want dan treffen de Londenaren Everton.