Schweinsteiger: 'Man Utd mijn laatste club in Europa'

Reacties

Mocht Bastian Schweinsteiger deze zomer vertrekken bij Manchester United, dan ligt zijn volgende bestemming buiten Europa. De 32-jarige middenvelder kondigt dit woensdag aan op Twitter.

Schweinsteiger: 'Man Utd mijn laatste club in Europa'

'Manchester United is mijn laatste club in Europa. Ik respecteer andere clubs, maar Manchester United was de enige ploeg waarvoor ik Bayern München wilde verlaten', aldus Schweinsteiger, die op een zijspoor is beland onder manager José Mourinho.

De 120-voudig Duits international, die na het EK afzwaaide bij Die Mannschaft, wil verder niet veel kwijt over zijn moeilijke situatie op Old Trafford. 'Ik zal er in elk geval staan als het team me nodig heeft. Bij deze wil ik de fans bedanken voor de steun in de voorbije weken.'

Schweinsteiger werd in de zomer van 2015 op voorspraak van toenmalig manager Louis van Gaal naar Old Trafford gehaald. Zijn verbintenis loopt nog door tot halverwege 2018. Eerder deze zomer werd Schweinsteiger in verband gebracht met onder meer AC Milan. Zijn oude club Bayern München gaf aan geen belangstelling te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.