Schubert oogst lof maar blijft nuchter: 'Heb geen toverstokje'

Reacties

Borussia Mönchengladbach hoopt dat zijn wonderbaarlijke revival in de Bundesliga ook in de Champions League een vervolg krijgt. Dinsdag wacht Juventus.

Schubert oogst lof maar blijft nuchter: 'Heb geen toverstokje'

De Duitsers wonnen onder leiding van André Schubert zes keer op rij in de Bundesliga, maar staan met slechts één punt laatste in Groep D. 'We willen hoe dan ook winnen. Alleen dat telt voor ons en zo zullen we de wedstrijd ook ingaan. Wat eruit komt, zien we dan aan het einde wel', sprak de trainer op de persconferentie.

Zijn collega Massimiliano Allegri toonde veel respect voor het werk van Schubert bij Die Fohlen. 'Wij hebben nog niet eens twee keer op rij gewonnen dit seizoen. Tien spelers vervangen is ook niet makkelijk, maar ik zie de toekomst rooskleurig in. En ook als we een slechte dag hebben, moeten we ons karakter tonen. Zoals in de derby dit weekend.' Toen won Juventus in de extra tijd van Torino (2-1).

Schubert kon de complimenten uit het Italiaanse kamp wel waarderen. 'Maar nee, ik heb geen toverstokje en ik beschik ook niet over allemaal geheime spreuken. We zijn de laatste weken gewoon een stuk stabieler geworden en dat willen we ook tegen Juventus laten zien.' Dinsdag wordt er om 20.45 uur afgetrapt in het Borussia-Park.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.