Schreuder wil tegen Vitesse einde aan druk bij FC Twente

Reacties

FC Twente-trainer Alfred Schreuder realiseert zich dat er grote druk op de thuiswedstrijd tegen Vitesse komt te liggen. Komende zondag gaan de Arnhemmers op bezoek bij Enschede. Volgens Schreuder hoog tijd om de negatieve reeks te doorbreken.

Schreuder wil tegen Vitesse einde aan druk bij FC Twente

'Tegen Vitesse moeten we gewoon een goed resultaat halen. Een club als FC Twente mag niet drie keer achter elkaar verliezen', aldus Schreuder. En dat is nu wel gebeurd. Na de 2-1 overwinning op SC Cambuur volgden nederlagen bij ADO Den Haag (2-0), thuis tegen Excelsior (1-3) en op bezoek bij Ajax (4-2).

'Mijn grootste teleurstelling zit niet in de wedstrijd tegen Ajax, maar in de nederlaag bij ADO Den Haag. Toen hebben we het op instelling laten afweten en onszelf in de voet geschoten', vindt Schreuder over die wedstrijden. Tegen Vitesse wil hij dus iets anders zien van zijn ploeg. In de Grolsch Veste moet de negatieve spiraal een halt worden toegeroepen. FC Twente is namelijk bezig aan een zeldzaam slechte serie.

De nederlaag bij Ajax van afgelopen zondag was de derde op rij en dat gebeurde in mei 2012 voor het laatst. Zondag komt met Vitesse ook nog een tegenstander in vorm naar De Grolsch Veste. De Arnhemmers wonnen hun laatste vier duels en zijn daardoor geklommen naar de zevende plaats. Beide clubs hebben 34 punten en zijn dus elkaars concurrent in de kwalificatiestrijd voor de play-offs om Europees voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.