Schreuder stoïcijns onder druk van Twente-supporters

Reacties

Trainer Alfred Schreuder neemt ondanks de massale kritiek zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ gewoon plaats in de dug-out van FC Twente.

Schreuder stoïcijns onder druk van Twente-supporters

De coach gaat niet in op de eis van diverse supportersgroeperingen, die vorige week per brief aan de directie en raad van commissarissen aandrongen op het vertrek van de complete technische staf. Wordt voor het duel met AZ daaraan geen gehoor gegeven, dan volgen er acties, kondigden de fans aan.

Zij zijn van mening dat het de spelers ontbreekt aan strijd, passie en discipline, constateren dat er geen binding is met het publiek en houden de trainers daarvoor verantwoordelijk. Afgelopen zondag, na de 1-0 nederlaag bij FC Utrecht, werd de spelersbus van FC Twente bij terugkeer op het trainingscomplex opgewacht door een kleine honderd boze supporters.

Extreem
'Het is best extreem wat er gebeurt, maar ik probeer zo goed mogelijk mijn werk te doen', aldus Schreuder tegen Voetbal International. 'Het is bij FC Twente al weken hectisch, het wordt daardoor gemakkelijker je te focussen op voetbal in plaats van randzaken. En als ik sec kijk naar het elftal, dan speelde dat uit tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst, red.) niet slecht en tegen FC Utrecht zelfs heel goed. Ik zag spelers die tot het eind bleven vechten en niet wilden opgeven. Het enige dat je ons kunt verwijten, is dat we in Utrecht niet met 3-1 of 4-1 hebben gewonnen. Dat was een normale uitslag geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.