Schreuder aast met Twente op nieuwe afstraffing Feyenoord

Reacties

Voor FC Twente breekt met de tweede helft van januari meteen een cruciale periode aan. De Enschedeërs hervatten komende zondag de competitie met de uitwedstrijd bij directe concurrent Feyenoord en hebben daarna thuisduels met Heracles Almelo en SC Cambuur op het programma staan.

Schreuder aast met Twente op nieuwe afstraffing Feyenoord

Op dinsdag 27 januari komt AZ naar De Grolsch Veste voor de kwartfinale om de KNVB-beker. FC Twente heeft dat toernooi uitgeroepen tot speerpunt. Maar eerst wacht dus de topper in Rotterdam. 'Vorig seizoen hebben we Feyenoord verslagen in De Kuip (1-4, red.) en wij moeten zondag uitstralen dat we dat weer willen doen', aldus trainer Alfred Schreuder.

In de voorbije weken heeft Schreuder gesleuteld aan zijn tactiek. 'De afgelopen twee weken hebben we uitgebreid getraind op een speelwijze waarbij we Luc Castaignos, Hakim Ziyech en Jesús Corona meer in hun kracht willen brengen. Zij zijn de jongens die bij ons het verschil moeten maken. De komende wedstrijden moeten we de toon zetten voor een goede tweede seizoenshelft. Ons voornemen is vooral in thuiswedstrijden meer spektakel te bieden.'

Twente bezet momenteel de vijfde plaats van de Eredivisie met 28 punten. AZ heeft eveneens 28 punten, maar een minder doelsaldo terwijl SC Cambuur op slechts twee punten volgt. Ook naar boven is het verschil miniem. PEC Zwolle heeft maar een punt meer, terwijl Feyenoord drie punten meer heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.