'Schorsing voor zes duels zal Mourinho leren'

Reacties

José Mourino is de kop van Jut in de Engelse media. De Portugese manager presteert beroerd met Manchester United en de frustratie uit zich in herhaald wangedrag.

'Schorsing voor zes duels zal Mourinho leren'

Manchester United beleeft de slechtste Premier League-start in 27 jaar. Zijn bekritiseerde voorgangers David Moyes en Louis van Gaal maakten het minder bont dan Mourinho, die bovendien nog een negatief clubrecord op zijn naam kreeg. The Mancunians verloren nimmer zoveel punten in hun vier eerste competitieduels als onder de Portugees.

Voor de media in Engeland was er meer aanleiding Mourinho te kielhalen aangezien hij tijdens de wedstrijd tegen West Ham United (1-1) naar de tribunes van Old Trafford werd gestuurd wegens wangedrag. Hij trapte tegen een waterfles nadat scheidsrechter Jon Moss een vermeende schwalbe van Paul Pogba met een gele kaart bestrafte.

Volgens oud-arbiter Graham Poll zou een schorsing voor zes duels op zijn plaats zijn. 'United-fans mogen zeggen dat hun manager zwaarder wordt aangepakt dan anderen, maar te lang zijn diens excessieve acties getolereerd', aldus Poll in The Daily Mail. 'Scheidsrechters hebben genoeg van het gebrek aan respect van de Portugees. Arbiters hebben hun werk gedaan, het is nu aan de bond. Een schorsing voor zes duels zal hem leren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.