Schöne keert terug bij Ajax met knieblessure

Reacties

Lasse Schöne is teruggekeerd in Amsterdam met een knieblessure. De Deense middenvelder kan dinsdag niet in actie komen tijdens het oefenduel met Roemenië, terwijl hij ook al verstek moest laten gaantijdens de gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië (1-3).

Schöne keert terug bij Ajax met knieblessure

De aanvaller annex middenvelder van Ajax liep vorige week zondag op het kunstgras van SC Cambuur (2-4 zege voor de Amsterdammers) een knieblessure op. De verwachting was destijds dat hij snel weer in actie zou kunnen komen.

Die hoop koesterde ook Morten Olsen, de bondscoach van Denemarken. De voormalige oefenmeester van Ajax heeft er alles aan gedaan om Schöne klaar te stomen voor het duel met Roemenië, maar ook dat bleek uiteindelijk niet haalbaar.

Het is nog onduidelijk hoelang de Deen is uitgeschakeld. Een bittere pil voor trainer Frank de Boer, die met Schöne mogelijk een belangrijke speler moet missen in de komende periode. Volgende week zaterdag hervat Ajax de competitie op eigen veld tegen SC Heerenveen. Of Schöne inzetbaar is tijdens dat duel, moet in de loop van volgende week blijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.