Scholes: 'Het is nu een beetje te laat voor Van Gaal'

Reacties

Paul Scholes is het wachten beu. De 39-jarige ex-middenvelder van Manchester United heeft een streep gezet door een rol in de technische staf van Louis van Gaal.

Scholes: 'Het is nu een beetje te laat voor Van Gaal'

De legendarische oud-middenvelder ging vorig seizoen als assistent van Ryan Giggs aan de slag toen de Welshman het in de laatste wedstrijden overnam van de ontslagen David Moyes. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven.

'Het is nu wel een beetje te laat', aldus de rossige middenvelder van weleer, die als tv-analyticus ook zijn geld verdient. 'Ik kon niet eeuwig blijven wachten. Ik had diverse televisie-aanbiedingen en wilde daar op ingaan. Of ik in de toekomst nog aan de slag ga bij United zien we wel, maar ik ga er nu niet meer op wachten. Ik heb nog niet met Van Gaal gesproken en dat heeft nu ook geen nut meer. Ik heb zonder contract Ryan een paar weekjes geholpen. Ik was toen niet in loondienst en dat zal nu niet anders zijn', zegt hij tegen de BBC.

Van Gaal heeft met Albert Stuivenberg en Marcel Bout al twee Nederlandse assistenten meegenomen naar Old Trafford. Frans Hoek is bovendien keeperstrainer en Ryan Giggs zijn rechterhand. Nicky Butt en Phil Neville hoopten ook op een samenwerking met Van Gaal, maar meer dan een rol buiten de technische staf lijkt er ook voor hen niet in te zitten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.