Schikkingsvoorstellen: Koenders en Pálsson akkoord

Reacties

De aanklager betaald voetbal heeft Milano Koenders en Victor Pálsson een schikkingsvoorstel gedaan. De verdediger van Heracles Almelo kreeg één duel schorsing voorgelegd en de middenvelder van hekkensluiter NEC twee duels aangevuld met een wedstrijd voorwaardelijk. Beiden zijn akkoord gegaan met de voorgestelde straf.

Schikkingsvoorstellen: Koenders en Pálsson akkoord

Koenders kreeg zaterdagavond op bezoek bij AZ (4-0 verlies) al halverwege de eerste helft een rode kaart van arbiter Jeroen Sanders. De verdediger tikte volgens de leidsman de doorgebroken Aron Jóhannsson aan. Na afloop meende Koenders dat er geen sprake was van een overtreding en dat hij vrijspraak verwachtte.

De aanklager is het evenwel eens met Sanders, die na afloop bij zijn beslissing bleef en ook na het zien van de beelden sprak van een overtreding en een terechte rode kaart. Met het accepteren van de schikking mist Koenders het thuisduel met Roda JC van zaterdag.

Pálsson kreeg zaterdag in de desastreus verlopen degradatiekraker bij Roda JC (3-1 verlies) in de slotfase een rode kaart voor een sliding op de benen van Frank Demouge. Omdat de IJslander akkoord gaat is hij er zondag in eigen huis tegen FC Utrecht niet bij en mist hij ook SC Heerenveen-uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.