Schalke nog zonder puntenverlies sinds rentree Huntelaar

Reacties

De rentree van Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke 04 heeft gezorgd voor een opleving. Sinds de spits terugkeerde van blessureleed, begin dit kalenderjaar, is de ploeg nog ongeslagen. In alle vier de wedstrijden die hij na de winterstop meespeelde, werd de volle winst behaald.

Schalke nog zonder puntenverlies sinds rentree Huntelaar

De 30-jarige spits luisterde zijn rentree tegen Hamburger SV op met een doelpunt en maakte zaterdagavond in het belangrijke duel met Bayer Leverkusen de winnende treffer. Schalke-manager Horst Heldt vertelde eerder deze week hoe belangrijk de terugkeer van Huntelaar was voor de ploeg. 'We beoordelen hem niet alleen op zijn doelpunten. Hij is daarnaast ook een groot leider. En des te meer leiders we hebben, des te groter de kans op succes', aldus de manager.

De goalgetter was vooral blij met de overwinning. 'Deze drie punten smaken heel goed', reageerde hij op Twitter. 'Het voelde als een thuisoverwinning', bedankte hij de meegereisde Schalke-supporters. Ook dankte hij zijn teamgenoten. 'De situatie bij de 1-2 was precies zoals we die getraind hebben. Super.'

Trainer Jens Keller is blij met de goede reeks van Schalke. 'Als je wint, is het altijd zo dat het zelfvertrouwen toeneemt. Na vier overwinningen op rij heerst er een zekere euforie en waarom zou ik dat tegen willen gaan? Het is nu belangrijk dat we allemaal geconcentreerd blijven tot aan het einde van het seizoen om onze doelen te bereiken', besloot hij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.