Schalke legt zich neer bij vertrekwens Sané

Reacties

Leroy Sané heeft bij Schalke 04 duidelijk gemaakt deze zomer te willen vertrekken, dat heeft sportief directeur Christian Heidel bevestigd.  De Duitse club accepteert die wens volgens de bestuurder.

Schalke legt zich neer bij vertrekwens Sané

'Leroy heeft duidelijk gezegd dat hij deze zomer wil vertrekken en dat moeten we accepteren', aldus Heidel tegen Kicker. 'Wij zullen akkoord gaan met een transfervoorstel, als de voorwaarden aan onze verwachtingen voldoen.'

De twintigjarige buitenspeler staat volgens Duitse media nog altijd hoog op het verlanglijstje van zowel Manchester City als Bayern München. Al gaf Carlo Ancelotti, de trainer van laatstgenoemde club, dinsdag nog aan dat zijn selectie rond is, tenzij er nog spelers vertrekken bij de kampioen van de Bundesliga.

Enkele maanden geleden leek de overgang van Sané naar The Citizens al in kannen en kruiken. De Duitser zou voor vier jaar tekenen bij de ploeg van manager Pep Guardiola, maar het is nog altijd wachten op bevestiging van de clubs. De vraagprijs van Schalke zou zo'n vijftig miljoen euro bedragen.

Het contract van Sané in Gelsenkirchen loopt nog drie jaar door. Het voorbije seizoen kwam de Duitse international in de Bundesliga tot acht goals en zes assists. Op het EK kwam Sané als invaller alleen in de halve finale tegen Frankrijk in actie namens Die Mannschaft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.