Ancelotti heeft Sané niet nodig bij Bayern München

Reacties

Carlo Ancelotti heeft geen versterkingen nodig bij Bayern München, ook niet nu Arjen Robben weken uit de roulatie is met een nieuwe blessure. De geruchten dat een transfer van Schalke 04-aanvaller Leroy Sané naar de landskampioen aanstaande is, zijn volgens de Italiaanse trainer onjuist.

Ancelotti heeft Sané niet nodig bij Bayern München

'Het elftal is op alle posities goed bezet. Daarom hebben we op dit moment geen nieuwe spelers nodig', aldus de coach tijdens een persconferentie. Woensdag neemt Ancelotti het met Bayern in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Manchester City, de club waar zijn voorganger Pep Guardiola het sinds kort voor het zeggen heeft.

Arjen Robben is er tegen The Citizens niet bij. Onderzoek wees het voorbije weekend uit dat de 32-jarige vleugelspits zes weken aan de kant zal staan door een spierblessure, maar Ancelotti is hoopvol. De trainer zegt te hopen dat de Nederlander toch de competitiestart haalt. De eerste grote test voor Bayern is de strijd om de Duitse Super Cup met Borussia Dortmund op 14 augustus. Een kleine twee weken later begint de titelverdediger aan de Bundesliga met een thuiswedstrijd tegen Werder Bremen.

Ook Douglas Costa zit nog in de lappenmand. De Braziliaanse buitenspeler moet volgens Ancelotti nog zo'n twintig dagen rust houden vanwege een hamstringkwetsuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.