SC Heerenveen strikt Namli en hoopt op Schaken

Reacties

Younes Namli speelt tot de zomer van 2017 in het shirt van SC Heerenveen. De twintigjarige middenvelder annex aanvaller komt over van het Deense AB.

SC Heerenveen strikt Namli en hoopt op Schaken

Eerder strikte de Friese club al middenvelder Simon Thern. De 22-jarige Zweed is overgenomen van Malmö FF. Heerenveen vertrekt zaterdag naar Spanje voor een trainingskamp.

Behalve de linksbenige Namli en Thern neemt trainer Dwight Lodeweges vier jeugdspelers mee. Technisch directeur Hans Vonk laat weten dat de club een streep heeft gezet door de komst van Valon Ahmedi. Heerenveen wilde de Albanees aanvankelijk huren van Celje, maar die club wilde de middenvelder alleen verkopen.

Overigens hoopt SC Heerenveen nog steeds op de komst van buitenspeler Ruben Schaken, maar die deal zal sowieso niet voor het vertrek naar Spanje rondkomen. De aanvaller van Feyenoord heeft een aflopend contract in Rotterdam.

Onderhandelingen
Vonk reist zelf ook af naar Spanje. De technisch directeur zal daar contractonderhandelingen gaan voeren met de technische staf en diverse spelers, onder wie aanvoerder Marten de Roon, topscorer Mark Uth en doelman Kristoffer Nordfeldt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.