SC Heerenveen klopt aan bij clubloze Timmer

Door de blessures van Brian Vandenbussche (knie), Kenny Steppe (gebroken middenhandsbeentje) en Martin Lejsal (schouder) heeft SC Heerenveen een keepersprobleem.

SC Heerenveen klopt aan bij clubloze Timmer

Zaterdag moest coach Jan Everse de negentienjarige Diederik Bangma inzetten in het duel met Heracles Almelo (2-1 verlies). De Friezen hebben Henk Timmer gepolst om ze uit de brand te helpen.

Timmer meldt zich in Heerenveen voor een proeftraining. 'We gaan kijken hoe fit hij is en of hij iets voor ons kan betekenen', aldus directeur Yme Kuiper, die niet kwijt kon over het mogelijke contract voor de oud-international. 'Daar moet nog over gesproken worden.'

De 38-jarige doelman zag zijn contract afgelopen zomer bij Feyenoord niet verlengd worden en is sindsdien clubloos. Donderdag gaan SC Heerenveen en de zevenvoudig international om de tafel om te bekijken wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen. Timmer werkte bij FC Zwolle al eerder samen met Everse. Voorts verdedigde de Hierdenaar het doel van AZ, Ajax en vervolgens dus Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen