SC Heerenveen gaat nu vol voor Streppel

Reacties

Na het afhaken van Art Langeler heeft SC Heerenveen zijn zinnen gezet op Jurgen Streppel. De trainer van Willem II is de voornaamste kandidaat voor de vacature.

SC Heerenveen gaat nu vol voor Streppel

De gesprekken met Langeler bleven vruchteloos, waardoor SC Heerenveen moest schakelen naar de andere opties. De Friese club gaat nu vol voor Streppel, die na vijf jaar bij Willem II open staat voor een nieuwe uitdaging.

Ondanks een doorlopend contract is het waarschijnlijk dat Streppel bezig is aan zijn laatste maanden in Tilburg. De vraag is namelijk wat er voor hem nog valt te winnen in het Koning Willem II Stadion, waar hij de afgelopen jaren zo ongeveer alles (promoties, degradaties, knappe negende plaats in de Eredivisie) wel heeft meegemaakt.

Mede gezien het feit dat er in de spelersbegroting de komende jaren weinig rek zit en zijn verstandhouding met directeur Berry van Gool op zijn positiefst gezegd zakelijk is, is het voor hem het best na dit seizoen te vertrekken. Via de voordeur dus. Streppel is ambitieus. Dolgraag zou hij hetgeen wat hij in Tilburg heeft neergezet ook eens laten zien bij een club waar financieel meer mogelijk is. Als er een kans komt bij pakweg SC Heerenveen of Vitesse, zal de coach hem pakken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.