SC Cambuur heeft twee aanwinsten op de korrel

Reacties

SC Cambuur staat op het punt de gewenste versterkingen voor de defensie en het middenveld vast te leggen. De Eredivisionist heeft een Litouwse verdediger op het oog en wil de bij AZ overbodige Donny Gorter (links op foto) huren.

SC Cambuur heeft twee aanwinsten op de korrel

Cambuur staat op het punt Vytautas Andriuskevicius vast te leggen. De 23-jarige Litouwse verdediger staat momenteel onder contract bij het Zweedse Djurgårdens IF. Daar is hij voor een klein bedrag op te halen.

Vorige week bekeek een Friese delegatie hem in Zweden. 'We zijn al langere tijd op zoek naar een linksbenige centrale verdediger', zegt directeur Gerald van den Belt tegenover Voetbal International.

'Die zijn in Nederland nauwelijks betaalbaar en dus is dit een interessante optie. Op dit moment experimenteren we met Lucas Bijker centraal achterin en die vult dat erg goed in. Andriuskevicius moet dan ook worden gezien als een soort stand-in.'

Cambuur lijkt bovendien de slag om Donny Gorter te winnen. De middenvelder, die bij AZ niet kan rekenen op speelminuten, wordt hoogstwaarschijnlijk voor één seizoen gehuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.