Santos zet deur open voor vertrek bij NEC

Reacties

Christian Santos heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor NEC al gespeeld. De sterspeler van de promovendus zette na de 3-1 zege op Feyenoord de deur voor een transfer open.

Santos zet deur open voor vertrek bij NEC

'We zullen zien wat er gebeurt. We hebben nu een tijdje vrij. Op 3 januari gaan we weer trainen, of ik er dan bij ben is afwachten', zei de international van Venezuela tegen FOX Sports. 'Meer kan ik op dit moment niet zeggen. De toekomst zal het wel uitwijzen', vervoglde de technicus met een veelzeggende glimlach.

De 27-jarige Santos (op de foto met de reeds vertrokken Benjamin Kirsten) maakte tegen Feyenoord alweer zijn elfde goal van het seizoen. Dankzij zijn doelpunten is NEC dé verrassing van dit Eredivisie-seizoen. Vorig seizoen had Santos ook al een enorm aandeel in de promotie van de Gelderse club, door in de Jupiler League 23 keer te scoren.

Omdat het contract van Santos na dit seizoen afloopt, is de winterstop voor NEC de laatste gelegenheid om nog wat aan zijn sterspeler te verdienen, indien hij weigert bij te tekenen in Nijmegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.