Sandro en Hernanes bezorgen Brazilië oefenzege

Brazilië heeft in Libreville een eenvoudige oefenzege geboekt op Gabon. Sandro en Hernanes bezorgden de ploeg van bondscoach Mano Menezes al voor rust de overwinning (0-2).

De wedstrijd in het nieuwe Stade l'Amitie begon later vanwege het uitvallen van de lichtinstallatie en werd gespeeld op een erbarmelijk slecht veld. Al na twaalf minuten opende Sandro te score. Rémy Ebanega werkte een vrije trap slecht weg en de middenvelder van Tottenham Hotspur kon eenvoudig binnentikken.

Tien minuten voor rust bepaalde Lazio-middenvelder Hernanes de eindstand op 0-2. Een schot van Jonas kwam via doelman Didier Ovono terug het veld in, waarna Hernanes (foto) met een kopbal scoorde. Na rust viel er weinig meer te beleven in Gabon, dat van 21 januari tot en met 12 februari 2012 samen met Equatoriaal-Guinea het toernooi om de Afrika Cup organiseert. Foto: VI Images