Samper stelt zich voor, Ajax stuurt spion naar Nou Camp

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Samper stelt zich voor, Ajax stuurt spion naar Nou Camp

• Even voorstellen. Dit is Sergi Samper, een talentvolle middenvelder die onlangs doorbrak bij Barcelona. Bekijk hieronder zijn fraaiste treffers tot dusverre.


Sergi Samper - TOP 10 Goals
door fcbarcelona

Sergi Samper - TOP 10 Goals
door fcbarcelona

• Carles Puyol, Thomas Vermaelen, Sergio Busquets, Jordi Alba en Pedro bekijken vanaf de tribune de verrichtingen van Barcelona in de eerste groepswedstrijd van de Champions League tegen APOEL Nicosia (1-0 zege). Maar als je goed kijkt, zit er nóg een bekend gezicht in Camp Nou. Analist Tonnie Bruins Slot (met bril, schuin voor Puyol) volgt het duel voor Ajax-trainer Frank de Boer. Wat zal de Amsterdamse spion hebben opgeschreven?

• Woensdagavond was Joel de gevierde man aan de zijde van Coritíba. In het duel met São Paulo maakte de aanvaller twee doelpunten en mede daardoor boekte zijn ploeg een 3-1 overwinning. Je kunt die doelpunten dan natuurlijk  op allerlei manieren vieren. Joel koos ervoor zijn geluk te delen met de fans. De Kameroense spits sprong over de reclameborden en verdween daarna in een gat, tot ontsteltenis (en vast ook van wat hilariteit) van de vele mensen achter die borden. Bekijk de beelden hieronder:

'Er was wel wat lichamelijk contact tussen Fernandinho en Robben, maar omdat hij zich zo theatraal liet vallen, was dat contact niet genoeg meer voor een strafschop. Het was hooguit een Oscar-nominatie waard.'
• Arjen Robben kan niet rekenen op de sympathie van voormalig Premier League-scheidsrechter Graham Poll. De Engelsman besprak een situatie uit de wedstrijd Bayern München – Manchester City van woensdagavond, waarin Robben zich liet vallen. Poll vond het zelfs zwak dat de vijfde official niet had aangedrongen op een gele kaart voor de man uit Bedum. Misschien zit er nog wat oud zeer bij de arbiter, uit Robbens tijd bij Chelsea, waarin de Flying Dutchman zo nu en dan een vrije trap of penalty versierde met een fopduik.

'Ik had die bal meteen terug moeten koppen. Dan had ik geen risico genomen.'
Zo verontschuldigde Ajax-linksback Nicolai Boilesen zich tegenover NuSport voor zijn enorme fout bij de 0-1 van Paris Saint-Germain. Nou, Nicolai, geen risico genomen met een terugkopbal? Misschien moet je eens met Daryl Janmaat gaan praten...

'Zonder jou zou ik nooit de persoon zijn geweest die ik nu ben.'
Een mooie liefdesuiting van Charlison Benschop (25) op zijn Instagram-account. De ex-speler van AZ en RKC Waalwijk had het hier niet over zijn vriendin of een of andere vakantieliefde, maar de enige échte vrouw in zijn leven: zijn moeder. De spits van Fortuna Düsseldorf toonde zijn liefde niet alleen op het sociale medium, de aanvaller liet de beeltenis van zijn moeke ook op zijn rug tatoeëren (zie onderstaande foto). Want de liefde van de man, gaat over de rug.

'Heeft Roma met 5-1 gewonnen? Wow… Nu maar hopen dat Ashley Cole niet gescoord heeft.'
• Nadat Ashley Cole wat afgezonderd van de groep van AS Roma was gefotografeerd, werd hij continu beschimpt op de verschillende sociale media. Ook zijn prestaties op het veld namens de Romeinen zijn een gewillig onderwerp van gesprek, blijkt uit het interview met Joe Hart (voormalig ploeggenoot van Cole in het nationale elftal van Engeland). De doelman van Manchester City hoopte maar dat Cole geen doelpunt had gemaakt en het antwoord dat hij kreeg was bevredigend: Cole had namelijk geen minuut gespeeld tegen CSKA Moskou.

Ik denk dat iedereen wel heeft kunnen zien dat al het rumoer geen vat op mij heeft gehad. De laatste tijd scoor ik misschien minder makkelijk, maar de ploeg speelt goed. Ik ben niet van de leg en de doelpunten komen vanzelf wel weer.'
• Niets kan Wilfried Bony gek krijgen, laat hij weten in gesprek met de South Wales Evening Post. De Ivoriaan scoort de laatste tijd wat minder dan hijzelf gewend is, maar kijkt vooral naar de teamprestatie… Wat zal de mediatrainer van zijn club Swansea City trots op hem zijn.

Ronaldinho had zijn debuut bij het Mexicaanse Querétaro heel anders voorgesteld. De Braziliaan mocht na ruim een uur spelen vanaf de penaltystip aanleggen voor de gelijkmaker tegen Club Tigres, maar faalde (zie onderstaande beelden). Mede daardoor ging zijn nieuwe ploeg in eigen huis onderuit (0-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.