Samenvatting: bondscoach ziet Balotelli schitteren tegen PSG

Reacties

Mario Balotelli gaf zondag met een knappe goal de aanzet voor de nederlaag van Paris Saint-Germain in de topper tegen Olympique Nice (3-1). Bekijk hier de beelden van de kraker in de Franse competitie.

Samenvatting: bondscoach ziet Balotelli schitteren tegen PSG

Balotelli opende halverwege de eerste helft de score met zijn veertiende competitiegoal van het seizoen. Daarmee heeft de 26-jarige spits zijn beste seizoen al geëvenaard. In 2013/14 was Super Mario in het shirt van AC Milan goed voor veertien treffers in de Serie A.

Destijds was Balotelli nog volop in beeld bij de Italiaanse nationale ploeg. Wellicht dat een rentree in het vat zit voor de 33-voudig international, die op het WK 2014 zijn land voor het laatst vertegenwoordigde. Bondscoach Giampiero Ventura zat zondag op de tribune.

Nice won uiteindelijk met 3-1 van PSG, dat met negen man eindigde door rode kaarten voor Thiago Motta en Angel Di María. Balotelli reageerde na afloop op Instagram. 'Ici, c'est PAS Paris (Dit is GEEN Parijs). Bravo iedereen, op naar de volgende. Parijs behoort tot het verleden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.