Balotelli en Nice delen gevoelige dreun uit aan PSG

Reacties

Paris Saint-Germain heeft averij opgelopen in de jacht op de titelprolongatie. Nice zorgde voor een even zeldzame als gevoelige tik op de Parijse vingers (3-1).

Balotelli en Nice delen gevoelige dreun uit aan PSG

Halverwege de eerste helft deelde Nice een eerste tik uit aan de Parijse gasten met Mario Balotelli in de rol van de beul. De Italiaanse aanvaller speelde zich knap vrij en liet met een fraai schot PSG-keeper Kevin Trapp kansloos.

Koud uit de kleedkamer volgde een volgende klap voor PSG. Ricardo Pereira, die het voorbereidende werk van de openingstreffer voor zijn rekening had genomen, zette met een schot in de kruising de 2-0 op het scorebord.

Deze treffer was het startsein voor Paris Saint-Germain om de druk op het doel van Nice op te voeren. Na ruim een uur zorgde Marquinhos voor de aansluitingstreffer. Maar wat de ploeg van trainer Unai Emery ook probeerde, de gelijkmaker bleef achterwege. In de extra tijd zorgde invaller Anastasios Donis voor de bevrijdende 3-1.

Met de eerste nederlaag in de Ligue 1 in 2017 verloor PSG niet alleen terrein op koploper AS Monaco, dat met een wedstrijd achter de hand een marge van drie punten heeft. Maar het voelt ook de hete adem in de nek van Nice, dat op z'n beurt de achterstand op de Parijse formatie terugbracht tot drie punten. De schade bleef voor PSG niet beperkt tot een nederlaag. Thiago Motta en Ángel Di María haalden door een rode kaart het einde van de wedstrijd niet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.