Salariseisen Heraclied Vejinovic veel te gortig voor AZ

Marko Vejinovic zal niet terugkeren naar AZ. De 22-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Heracles Almelo, maar was de laatste tijd op een zijspoor beland. Voor de Alkmaarders vraagt Vejinovic echter een te hoog honorarium.

Salariseisen Heraclied Vejinovic veel te gortig voor AZ

Even was er sprake van een constructie waarin zowel AZ als Heracles op termijn baat zou kunnen hebben bij een tussentijdse overgang. 'Maar zijn salariseisen waren ons te gortig', zegt trainer Gertjan Verbeek tegen Voetbal International. 'Dus dat wordt niets meer. Hij wil bij Heracles blijven.' Vejinovic werd opgeleid door AZ, maar vertrok in 2009 naar Almelo.

De afgeketste terugkomst van Vejinovic valt samen met het vertrek van Ali Messaoud (21). De momenteel geblesseerde aanvallende middenvelder zal AZ na dit seizoen transfervrij verlaten. Hij liet eerder weten nog niet te willen bijtekenen.

De clubleiding besloot even te wachten, maar trok ten slotte de nieuwe aanbieding weer in. 'Ali was in sportief opzicht gewoon op zoek naar wat meer zekerheden', reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart. Tot een vaste basisplaats schopte Messaoud het nooit bij de Alkmaarders.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's