Rutten ziet geen noodzaak voor oefenduel in Dubai

Reacties

Feyenoord heeft voor het trainingskamp in Dubai nog steeds geen tegenstander gevonden om de traditionele oefenwedstrijd te kunnen spelen. De Rotterdammers vertoeven van 4 tot 11 januari in de oliestaat.

Rutten ziet geen noodzaak voor oefenduel in Dubai

Feyenoord oefent nog wel tegen FC Emmen in De Kuip, voordat de ploeg het vliegtuig in stapt. 'Een tegenstander in Dubai zou fijn zijn', zegt Rutten, 'maar is niet noodzakelijk. We hebben vóór die tijd al zó veel gespeeld, dat een week lang goed trainen ook heel zinvol is.'

Rutten weet niet wat hem in Dubai te wachten staat. 'Maar mijn assistent Giovanni van Bronckhorst en teammanager Bas van Noortwijk zijn daar geweest. Als zij zeggen dat de omstandigheden perfect zijn, geloof ik dat meteen', maakt hij duidelijk aan Voetbal International.

Rutten overweegt een aantal talentvolle jeugdspelers mee te nemen op trainingskamp. 'Al kunnen we niet met veertig man reizen. Ik moet inzicht krijgen in wat mogelijk is, pas dan nemen we daarover een beslissing.' De uitnodiging van Dubai kwam tot stand dankzij contacten van Van Bronckhorst (foto).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.