Rutten neemt Basaçikoglu mee naar Istanbul

Reacties

Hoewel hij niet speelgerechtigd is, neemt Feyenoord-trainer Fred Rutten zijn nieuwe aanwinst Bilal Basaçikoglu (19) toch mee naar Istanbul, waar de Rotterdammers  woensdag de return spelen tegen Besiktas in de derde voorronde van de Champions League.

Rutten neemt Basaçikoglu mee naar Istanbul

Feyenoord moet een 2-1 nederlaag in eigen huis zien te repareren in het Olympisch Stadion, dat bij lange na niet uitverkocht zal zijn. Rutten neemt Basaçikoglu in zijn selectie op, zodat de aanvaller nog sneller kan acclimatiseren.

Basaçikoglu, voor wie Feyenoord zo’n drie miljoen euro betaalde aan SC Heerenveen, meldde zich afgelopen donderdag voor het eerst in De Kuip en trainde een dag later al mee. Meteen maakte hij een goede indruk. Luke Wilkshire, de andere nieuweling en transfervrij afkomstig van Dinamo Moskou, blijft achter in Rotterdam. De Australiër is nog niet helemaal wedstrijdfit en zal gedurende Feyenoords trip naar Turkije doortrainen.

Behalve Wilkshere gaan ook Lucas Woudenberg, Joey Sleegers en Wessel Dammers  niet mee naar Istanbul, zodat Feyenoord morgen met twintig veldspelers en drie keepers in het vliegtuig stapt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.