Rutten geeft Mulder slecht nieuws: 'Ik kies voor Kenneth'

Reacties

Kenneth Vermeer is woensdagavond gewoon de doelman van Feyenoord in het bekerduel met Go Ahead Eagles. Het betekent een nieuwe domper voor reservedoelman Erwin Mulder.

Rutten geeft Mulder slecht nieuws: 'Ik kies voor Kenneth'

'Op het moment dat Kenneth kwam is mij de vraag gesteld of ik Erwin de bekerduels zou laten keepen. Ik heb toen gezegd dat ik dat kan overwegen. Maar ik kies gewoon voor Kenneth', lichtte Rutten toe tegenover RTV Rijnmond.

Volgens Rutten zou het onverstandig zijn om een dergelijke wisseling door te voeren. 'Dit team wil vastigheden en weten wat het moet doen in herkenbare situaties', legde hij uit. Vermeer speelde drie wedstrijden sinds zijn komst naar Rotterdam en verloor die allemaal. Willem II (1-2), Sevilla (2-0) en Ajax (0-1) waren te sterk.

Rutten erkent op de clubsite dat Mulder baalt van zijn beslissing: 'Het is logisch dat hij teleurgesteld is, maar ondanks die teleurstelling heeft Erwin zich de afgelopen periode zeer professioneel gedragen.' Achter de inzetbaarheid van Karim El Ahmadi staat nog een vraagteken. Het duel tussen Go Ahead en Feyenoord begint woensdag om 20.45 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.