Ruiz als huurling van Fulham op weg naar PSV

Reacties

PSV mag hopen op de tijdelijke komst van Bryan Ruiz, die Real Betis heeft afgezegd. De aanvaller van Fulham komt zondag naar Nederland voor een afrondend gesprek met de Eindhovense club en de medische keuring.

Ruiz als huurling van Fulham op weg naar PSV

Real Betis bereikte eerder deze week met Fulham nog een principeakkoord over de overgang van Ruiz. Voor bijna een miljoen euro zou de aanvaller op huurbasis van Craven Cottage naar Estadio Benito Villamarín verhuizen, mochten er bij de medische keuring geen problemen aan het licht komen. Zeker met het oog op het naderende WK wil de Costaricaan meer aan spelen toekomen dan in Londen het geval was.

Ruiz werd in 2011 door FC Twente verkocht aan Fulham. Maar de duurste aankoop onder manager Martin Jol (acht miljoen euro) kon in Londen nimmer uitgroeien tot een vaste waarde. Na de wisseling van de wacht veranderde de situatie niet voor de vleugelspeler, die onder Jols opvolger René Meulensteen nog meer op een zijspoor raakte.

PSV meldde zich vrijdag ook voor Ruiz bij Fulham en bereikte eveneens een akkoord met de Londense club, maar er waren meer kapers op de kust. Zoals het Hamburger SV van trainer Bert van Marwijk, dat ook hoopte de aanvaller tijdelijk over te nemen van The Cottagers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.