Routinier Zomer seizoen langer bij Heracles

Reacties

Ramon Zomer verdedigt ook volgend seizoen de kleuren van Heracles Almelo. De verdediger verlengde zijn aflopende contract met een seizoen.

Routinier Zomer seizoen langer bij Heracles

'Ik heb het hier ongelooflijk naar mijn zin en ben daarom blij dat ik nog een seizoen deel mag uitmaken van deze club', zegt hij op de clubsite van de Almeloërs. 'We willen dit mooie seizoen als team goed afsluiten. We focussen ons volledig op de uitwedstrijd tegen FC Groningen om daarna in de play-offs te laten zien waartoe we in staat zijn.'

De 33-jarige Zomer was aanvankelijk geen vaste waarde in het elftal van trainer John Stegeman en werkt met zijn eigen sportzaak ook al aan een maatschappelijke carrière. Maar voor een afscheid als profvoetballer vindt hij het nog te vroeg. 'Hij heeft zijn waarde bewezen voor het team. We hebben alle vertrouwen in onze relatie en zijn daarom tevreden met zijn besluit', aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

Zomer speelde in het verleden voor FC Twente, NEC en SC Heerenveen. Sinds medio 2014 is hij actief voor Heracles, dat ook de contracten van Wout Weghorst en Joey Pelupessy wil openbreken en verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.