Rostov klaar voor confrontatie met PSV na zege op Lokomotiv

FK Rostov is geslaagd voor de laatste test voor het Champions League-duel met PSV van woensdag. In eigen huis werd Lokomotiv Moskou nipt verslagen: 1-0.

Dmitry Poloz nam kort voor rust de openingstreffer van de wedstrijd voor zijn rekening. Zijn derde doelpunt van het seizoen, dat voor Rostov na zaterdagavond acht duels beslaat, bleek na negentig minuten genoeg voor de overwinning.

Daardoor zal de ploeg die Ajax uitschakelde in de play-offs van de Champions League met het nodige vertrouwen toewerken naar de ontmoeting met de regerend landskampioen van Nederland. Door de winstpartij staat Rostov op de vijfde plaats in de Russische Premier League.

In Groep D van het miljoenenbal zijn de Russen nog puntloos. In het eerste groepsduel bleek Bayern München een paar maten te groot (5-0). PSV verloor in eigen huis met 0-1 van Atlético Madrid.